Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Фиджи

Имот за продажба във Фиджи

Фиджи е държава в южната част на Тихия океан, архипелаг от повече от 300 острова. Известен е със скалистите си пейзажи, плажове, осеяни с палми и коралови рифове с бистри лагуни. По-големите острови, Вити Леву и Вануа Леву, са и най-населените. Във Вити Леву се намира Сува, столицата, пристанищен град с колониална архитектура в британски стил.

Република Фиджи има над 300 тропически острова и е рай за чужденците, които искат да купят имот за продажба във Фиджи и да бъдат собственици на парче недвижими имоти в развиваща се и централна южнотихоокеанска държава.

Фиджи имат три вида земя. Земята във Фиджи е собственост или местна, или Корона (щат).

Районът Гранде Сува в столицата обикновено е най-оживената жилищна част на Фиджи, въпреки че провинция Ба, която обхваща град Нади и Лаутока, има най-много население.

Преброяването на населението и жилищата във Фиджи се провежда на всеки 10 години, като последното преброяване отбелязва население, което все още трябва да достигне 900 000, и градско население с ръст от 5% от 2007-2017 г.

Град Нади е глобалното пристанище на Фиджи, където се намират основното му международно летище и вътрешни полети до град Сува и други части на Фиджи.

Freehold е единственият вид земя, която може да бъде закупена направо от нерезиденти. Няма ограничения във времето за притежание на Freehold и следователно често се смята за най-сигурното заглавие.

Подобно на Австралия и Нова Зеландия, Фиджи използват системите за заглавия Torrens, кръстени на австралиеца, сър Ричард Торенс. Фиджи прие тази система и прилага регулирането на собствеността върху земя и отношенията чрез закона за прехвърляне на земята.

 

Ако се интересувате от закупуване на имот за продажба във Фиджи, важна забележка на системата Torrens е, че ценните книжа са неразличими, така че те не могат да бъдат превърнати в нищожни или нищожни от минали събития, освен ако ценните книжа са получени нечестно и там са били съдебни решения в съдилищата на Фиджи, които са потвърдили този принцип.

 

Ако инвестирате в имоти за продажба във Фиджи чрез агент по недвижими имоти, уверете се, че те са регистрирани в Съвета за лицензиране на агенти за недвижими имоти във Фиджи, който е единственият конституционен орган на Фиджи, който одобрява агенти и продавачи на недвижими имоти да извършват сделки с недвижими имоти на имот за продажба във Фиджи.

 

Около 8% от сушата на Фиджи е изключителна собственост. В сравнение с основните градове и градове на Фиджи, заглавията на имоти са преобладаващи на места като Ракираки и Тихоокеанското пристанище, както и в град Савусаву и островите Тавеуни и Коро в северната част на Фиджи.

 

Чужденците обаче могат да притежават частни имоти в общинските граници, ако такива имоти са надморска височина или жилищно жилище в рамките на интегрирани туристически разработки, като остров Денарау, остров Найсосо в Нади.

 

Над 90% от сушата на Фиджи е обичайно собственост на местни фиджийци, известни като Таукеи. Родната земя е собственост на общината.

 

Важно е да напомните, че ако искате да наемете родината си, трябва да го направите чрез TLTB, а не да си сътрудничите отделно с дадено лице, тъй като родната земя на Фиджи е обща собственост на всички живи членове на звена за собственост върху земята (mataqali ) и клан (явуса).

 

Може да се отбележи, че някои имоти за продажба във Фиджи се намират на родна земя и следователно тези актове за собственост ще останат субективни години в зависимост от вида на лизинга.

  •  
    Преместване на Фиджи. Емигранти и живеят на Фиджи.

        Разположена в сърцето на Тихия океан, с архипелаг от около 300 острова, днешната водеща нация е известна в целия свят заради своята девствена красота и големия брой чужденци, които решават да се преместват всяка година. Говорим за реалност, която е по-уникална от редки: Фиджи! Ако търси ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 39394

За продажба Земеделска земя, Фиджи, Suva, Suva, Suva

4,489,898.99BGN
За продажба
Земеделска земя

40468.600 m²
Скрит скъпоценен камък в Тихия океан - ферма с голям подземен водоносен хоризонт за продажба във Фиджи - 10 декара с 50 години селскостопански лиз...
Cod. 27846

За продажба Земеделска земя, Фиджи, Suva, Suva, Suva

Reserved negotiation
За продажба
Земеделска земя

50000 m²
земя за продажба
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB